Rakouský makovec bez mouky
Recept ještě nebyl hodnocenPro milovníky máku a nadýchaných dezertů je tento recept ideální volbou. Rakouský makovec bez mouky je krásně vláčný, plný živin z máku a bez obav si pochutnají i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 137 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,57 g |
Tuky | 0,14 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pro milovníky máku a nadýchaných dezertů je tento recept ideální volbou. Rakouský makovec bez mouky je krásně vláčný, plný živin z máku a bez obav si pochutnají i…
Cheesecake je typickým americkým dezertem. Tradičně se smetanový dort peče, ale hned druhou nejoblíbenější variantou je ten nepečený, třeba se svěží chutí limetek. Tento…
Kubánský oblíbený nápoj Ernesta Hemingwaye je příjemným osvěžením na sklonku horkého letního dne. Jeho příprava není nijak složitá a tak si tento výborný koktejl můžete…
Do hrnce vložíme skořici, omyté citrusy a nakrájené, levanduli jak sušenou tak i čerstvou. Vše zalijeme 1l vody. Směs přivedeme k varu a necháváme probublavat 15…
Křehké vepřové plátky, které jsou naložené dostatečnou dobu předem v jogurtu, jsou v této pikantní úpravě výborným sytým obědem. Maso se zeleninovou omáčkou nejlépe ladí…
Vietnamskou pollévku Pho Bo znáte z vietnamských bufetů a restaurací. Její vymazlenou verzi zvládnete i doma, musíte ale počítat s delším časem na vytvoření dobrého…
Nudí vás klasické americké brambory? Zkuste tentokrát upéct batáty! Sladké brambory dávno nejsou exotickou záležitostí pro vyvolené a místo mají i v běžných českých…
Mechový dort nádherně vypadá a dokonale chutná. Je plný výborného krému ze šlehačky a mascarpone, lehkého ovoce a zdravého špenátu. Originální ozdoba velkých událostí,…
Sirupy jsou skvělým osvěžením během celého roku. Zejména v létě pak na míchání limonád či drinků využijeme širokou škálu jejich příchutí. V tomto receptu tak najdete…
Máte-li rádi na talíři "exotiku", bude vám chutnat i osvěžující a pikantní polévka připravená podle tohoto receptu. Úžasně vonící polévku podáváme v miskách a určitě v…
Máte chuť na thajské jídlo? Uvařte tuto kari polévku s krevetami a rýží. Polévka z kokosového mléka je plná chutí, které jí dodá zázvor, červená kari pasta a limetková…
Z květů černého bezu můžete připravit spoustu skvělých věcí. Ať už se jedná o med, sirup nebo smažené květy. Co třeba ale taková bezinková limonáda? Příjemně voní a…
1-My sme tych morskych jazykov mali viac, ale prikladam ,na jedneho co bolo treba. Ocisteny rybu osusime. A obalime - ponorime vo velmi jednoduchom cesticku z muky a…
Abychom na zimu měli dostatek zásob, je potřeba si je během teplé části roku připravit. Z nasbíraných bezových květů tak můžeme snadno připravit skvělou marmeládu.…
Sladké tvarohové noky, obalené ve směsi z perníku a ovesných vloček, podávané s jahodovým rozvarem, jsou velice delikátní záležitostí. Jejich příjemná chuť vám zlepší…
Příprava do sklenice dáme nakrájenou limetku na měsíčky, přidáme hnědý cukr a mátu a vše společně s troškou ledové tříště rozmačkáme, poté přidáme bílý rum a dolijeme…
Bezové květy zbavte případných nečistot nebo hmyzu. Já je nemyji, aby se nevymyl pyl, musí se sbírat na místech, kde se nepráší nebo se jinak neznečistí. Zázvor…
Jahodová marmeláda je pro mnoho lidí ta nejoblíbenější. Ze sladkých a voňavých jahod doplněných osvěžující chutí limetkové a pomerančové šťávy vytvoříte marmeládu, která…
Na rozpálenou wok pánev dáme olej a na něm prudce opečeme osolená, opepřená kuřecí prsa. Opečená prsa dáme do alobalu, přendáme do pekáčku a dáme do vyhřáté trouby na…
Zajímavý nápad jak podávat grilované žampiony. Lehký nádech asijského stylu oživí chuť žampionů a jistě si najde své příznivce, kteří je budou vyhledávat mezi…
Thajská jídla si v naší kuchyni získávají stále větší oblibu. Mnohé suroviny je již možné běžně koupit a tak se většinou snažíme dodržovat původní recepturu. Ale stále…
Celý oběd, uvařený do hodinky, když se vám nechce vařit zdlouhavě žádné maso. Tuhle variantu na zdravější oběd nebo večeři zvládnete i ve všední den, kdy nemáte moc času…
Kdo byl v Thajsku, možná se s polévkou Tom Yum setkal. Thajská kuchyně je barevná, pikantní a chutná. Bývá plná zeleniny i mořských živočichů a naštěstí už nebývá…
Citron a limetku pořádně kartáčkem vydrhneme a nakrájíme na tenká kolečka.Mouku, máslo, cukr zpracujeme v těsto, zabalíme do folie a dáme na 2 hodiny do lednice…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29