Oves na bulharský způsob
Recept ještě nebyl hodnocenoves si přes noc namočíme, a pak přibližně 1/2 hodiny vaříme ve vodě, kam přidáme lžíci octa. Po 15 minutách vaření tam přidáme sůl. Scedíme a necháme okapat. Mezitím…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,90 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 5,30 g |
–– mononenasycené | 2,50 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,30 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
oves si přes noc namočíme, a pak přibližně 1/2 hodiny vaříme ve vodě, kam přidáme lžíci octa. Po 15 minutách vaření tam přidáme sůl. Scedíme a necháme okapat. Mezitím…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Kimchi: Do vitaminy nabité korejské varianty kysaného zelí patří mrkev i ředkev a pikantní chuť dodá speciální pasta
Odhalte tajemství oblíbené asijské rybí omáčky. Hodí se nejen na skvělé jarní závitky!
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!