Bezlepkový jablečný koláč
Recept ještě nebyl hodnocenJabka nahrubo nastrouháme, přilijeme rozehřátý schladlý tuk a rozšlehaná vejce, promícháme, přidáme cukry a mouku s prášky do pečiva. Přendáme na vymazaný a vysypaný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 35,00 g |
– nasycené | 18,00 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Jabka nahrubo nastrouháme, přilijeme rozehřátý schladlý tuk a rozšlehaná vejce, promícháme, přidáme cukry a mouku s prášky do pečiva. Přendáme na vymazaný a vysypaný…
Do mísy prosejeme mouku s kakaem a práškem do pečiva, přidáme zbytek surovin, vylijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo vyložený pečícím papírem). Pečeme v předehřáté…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
10 jídel, která zvládnete levou zadní: Menu od polévky až po dezert nejen pro začátečníky
Klasiky ze školní jídelny: Tradiční křenová omáčka, jemná i řízná zároveň
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný