Ciabatta se salsicciou
Recept ještě nebyl hodnocenItalskou klobásku zbavíme střívka a smícháme s nakrájeným sýrem taleggio, osolíme, opepříme. Ciabattu orestujeme na olivovém oleji na pánvi. Na ciabattu poklademe směs z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Italskou klobásku zbavíme střívka a smícháme s nakrájeným sýrem taleggio, osolíme, opepříme. Ciabattu orestujeme na olivovém oleji na pánvi. Na ciabattu poklademe směs z…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Pesto presto! Jak vyrobit levnou českou verzi slavné italské speciality, kterou si zamilujete?
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
Zavařená rajská omáčka podle Těhotnýho kuchaře: Zužitkujete kromě rajčat i kůrky parmazánu a v zimě jenom sáhnete po sklenici