Polévka více chutí
Recept ještě nebyl hodnocenTato výborná zeleninová polévka je plná chutí. Přidáme do ní ředkvičky, kukuřici, pórek i mrkev. Polévku zahustíme bramborou, takže do ní nemusíme dávat žádnou mouku.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tato výborná zeleninová polévka je plná chutí. Přidáme do ní ředkvičky, kukuřici, pórek i mrkev. Polévku zahustíme bramborou, takže do ní nemusíme dávat žádnou mouku.…
Je tradováno, že polévka je základ dne. Můžeme ji uvařit prakticky z jakékoliv suroviny, co máme ve spíži. Na tuto polévku budou potřeba cibule, vývar a víno. Snadnou…
Bramborová polévka je oblíbená v českých domácnostech. Každá rodina má ve svojí variantě oblíbenou surovinu či přísadu, co polévku nějak oživí. Medvědí česnek během…
Sezóna medvědího česneku láká k použití této bylinky ve vhodných receptech. Bramborový krém je jeden z těch, kterému bylinka jen a jen prospěje. Vyzkoušejte a…
Kopřivy mají příjemnou svěží chuť a dodají našemu tělu spoustu prospěšných látek. V tomto pokrmu je použijeme nejen do polévky, ale i do zavářky na způsob svítku, která…
Špenát je doslova nabitý spoustou prospěšných látek. Jarní krémová polévka je plná chutí a díky ricottě je krásně jemná. Před podáváním ji můžete ozdobit smetanou a…
Jednou z dalších kuchařských vychytávek je pošírování, které je sice náročnější, ale s podrobným návodem jej zajisté bravurně zvládnete. Vyzkoušejte pošírovaný chřest,…
Připravte si to pravé krémové italské risotto, s kulatozrnnou rýží arborio, v jarní variantě s čerstvým chřestem a mladým hráškem. Již první sousto příjemně potěší vaše…
Tuto jednoduchou krémovou polévku ze špenátu či mangoldu a brambor podáváme posypanou vejci vařenými natvrdo a rozdrobenou brynzou. Díky jemné chuti a pěkné zelené barvě…
Z ředkviček a celeru uvaříme zajímavou krémovou polévku, ve které nepřijdou nazmar ani listy ředkviček. Polévku podáváme ozdobenou lžící zakysané smetany a nakrájenými…
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky,…
Tato polévka je nejen snadná na přípravu, ale také bohatá na vitamíny a minerály, což z ní činí skvělou volbu pro celou rodinu. Tento jednoduchý, ale výživný recept je…
Tuto výbornou polévku z ředkviček a brambor okořeníme výrazně aromatickým kořením, přidáme trochu chilli a na závěr rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem. Horký krém…
Zelený sladký hrášek skvěle doplní sezónní jarní chřest v této chutné krémové polévce. Stejně tak jako křehké špičky chřestových výhonků. Naberte si rychle plný talíř,…
Husté krémové polévky se těší veliké oblibě. Vhod přijdou hlavně v zimním, nebo podzimním období. Vyzkoušejte polévku z kořeněné rukoly s bramborem. Její chuť vás velice…
Křupavé listy polníčku a rukoly obvykle používáme čerstvé do salátů. Můžeme z nich ale připravit i dobrou polévku, která zaujme krásnou zelenou barvou i zajímavou chutí.…
Zdravá pampeliška má v kuchyni mnoho využití. Z listů pampelišky, chleba a vývaru můžeme připravit tuto dobrou polévku, která je díky smetaně krásně jemná. Podáváme ji…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 21 hodinami