Roman Paulus - učte se od mistra
Pražské restauraci Alcron svým kuchařským uměním zařídil věhlas a michelinskou hvězdu na šest let. Receptům chuťového virtuosa Romana Pauluse je proto radno věřit. Na své si přijdou milovníci vaření i ti, kteří potřebují udělat dojem na pozvané strávníky. Vegetariáni i masožravci, milovníci sladkého i slaného najdou ty pravé recepty. Roman Paulus ví, co je dobré.
Tak se nebojte, nakupte kvalitní potraviny, vše si pečlivě připravte a s chutí do toho!
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na nejlepší slovenské halušky: Tohle si při přípravě pohlídejte, pak budou dokonalé
Češi v zahraničí: V Egyptě ochutnejte koshari nebo ful a domů si přivezte ibiškový čaj, vzkazují Pavel a Filip z Hurghady
Bramborové mléko: Nejnovější hit mezi rostlinnými mléky se hodí do vaření i do kávy, připravit ho podle našeho receptu je snadné