Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a přitom polévku opravdu zázračně vychutí. Stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,73 g |
Tuky | 7,68 g |
Vláknina | 24,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 261,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příprava není složitá, pouze na první pohled to tak vypadá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 48 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 22 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 26 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 37 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 56 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Asijská kuchyně: 11 používaných surovin, bez kterých se rozhodně neobejdete
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat
Další recepty
Suroviny: kohout, cibule, zázvor, česnek, badyán, skořice, koriandr, voda, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, omáčka rybí, cukr, nudle rýžové, zelí pekingské, fazole mungo, koriandr, omáčka sojová, šťáva limetková
Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDQL8
0 názorů