Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce
Jemná a šťavnatá hovězí líčka, připravovaná na jablku a celeru v pomalém hrnci, se budou doslova rozpadat na jazyku. Vhodný pokrm pro zvláštní nebo sváteční příležitosti, který s jistotou sklidí úspěch u vašich strávníků.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,15 g |
Tuky | 55,21 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 4,78 g |
Sacharidy | 63,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jídlo je dobré i z hovězí kližky. Příprava i doba vaření je stejná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 2. 2024 20:36
1. 2. 2024 15:42
29. 1. 2024 13:05
4. 11. 2023 20:04
4. 11. 2023 09:21
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 14 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 18 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 22 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 39 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 51 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: líčka hovězí, jablko, celer, cibule, vývar masový, mouka hladká, olej, omáčka worcesterová, pepř, koření nové koření, pepř mletý, sůl, máslo
Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g5R
5 názorů