Celerový salát na chlebíčky
Recept ještě nebyl hodnocenMáte chuť na chlebíčky? Vyzkoušejte tento rychlý celerový salát s majonézou, který se hodí nejen na chlebíčky, ale i jako svačinka, kterou si vychutnáte prostě jen tak,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 841 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Máte chuť na chlebíčky? Vyzkoušejte tento rychlý celerový salát s majonézou, který se hodí nejen na chlebíčky, ale i jako svačinka, kterou si vychutnáte prostě jen tak,…
Královna českých omáček, která má více možností přípravy i dochucování. Díky restované zelenině a citronové šťávě získá specifickou chuť, která si vás podmaní. Patří k…
Také milujete španělské ptáčky? Pokud stále dumáte, co vařit o víkendu, ale nechcete stát půl dne u sporáku, tento recept vás nezklame. Odpadá zdlouhavé pracné plnění a…
Tradiční česká kuchyně má ve svém repertoáru daleko více než jen koprovou a svíčkovou omáčku. Klasická znojemská pečeně stojí na hovězím mase, ale výborná je také…
Měkká a dobře okořeněná roštěnka, to je jídlo když ne na sváteční, tak na nedělní stůl. Jakmile se kuchyní rozline vůně cibulového základu a začne se ozývat naklepávání…
Nejlepší finger food na jakýkoliv večírek! Slané šneky vyrobíte snadno; stačí vyválet těsto a naplnit je můžete podle svého přání. My nabízíme recept se šunkou, sýrem a…
Jste vyznavači jídel, ke kterým prostě patří tatarská omáčka? Zapomeňte na kupovanou omáčku ve skleničce ze supermarketu. Ukážeme vám rychlý a jednoduchý způsob, jak si…
Zámečtí kuřecí rarášci by se mohli jmenovat spíše hospodští, protože se jedná o kuřecí maso v pivním těstíčku. Nicméně ať už je název jakýkoliv, nemění to nic na faktu,…
Znojemská omáčka může někomu připadat obyčejná a fádní. Ale když si ji uvaříme sami doma, poctivě a chutně, objevíme zázračnost jednoduché omáčky s nakládanou okurkou.…
Tradiční znojemskou omáčku s hovězím masem jistě znáte, ale už jste zkoušeli variantu s masem vepřovým? Příprava je podstatně rychlejší, ale chuť zůstává skvělá. Jako…
Kořeněná kuřecí prsa zapečená v troubě a na talíři přelitá jemnou hořčično-smetanovou omáčkou připravenou z výpeku překvapí skvělou chutí a lehkou přípravou. Výbornou…
Křehké a voňavé hovězí maso s cibulí, mrkví a pikantním nádechem hořčice je ten pravý nedělní oběd, který hledáte pro svou rodinu. Vyzkoušejte tento recept a jistě se…
V receptu najdeme naprosto dokonalou kombinaci dušeného hovězího masa, českého česneku a přiměřeného množství hořčice. Šťavnaté hovězí na česneku podáváme obvykle s…
V tomto receptu se skrývá šťavnaté vepřové maso, které se rozplývá na jazyku, s cibulí a pikantní stopou hořčice. Vyzkoušejte snadný a velmi chutný pokrm, který si jistě…
Zapečené maso je vždy velmi vděčný pokrm, protože je připravený téměř bez práce i nádobí. Stačí naskládat pár základních surovin do pekáčku a strčit do trouby. Pokud vám…
Chceme-li si vychutnat opravdu šťavnatá kuřecí prsíčka, nepotřebujeme žádné dlouhé procedury ani složité postupy. Maso stačí na jednu až dvě hodiny naložit do speciální…
Utopenci jsou českým fenomén, který zná každý. Vedle nakládaného hermelínu patří mezi typický pijácký zákusek, který se z hospod přesunul do domácí kuchyně. Receptů na…
Celerová pomazánka je snadná a rychlá, navíc zdravá a chuťově lahodná. Potřebujeme do ní celer, mrkev, cibuli a sterilované okurky. Dobře ji ochutíme. Můžeme ji namazat…
Pochoutkový salát, oblíbená retro pochoutka, kterou si můžete díky tomuto receptu připravit dle dřívějších norem. A že je to opravdu pochoutka! Skvěle se hodí na…
Vajíčková pomazánka patří mezi jednu z nejoblíbenějších již po celé generace. K její přípravě zužitkujete především bohatou velikonoční výslužku, ale dopřát si ji můžete…
Chuťově bohatá omáčka z vepřové plece a hořčice. Možná vás překvapí, že stačí jen pár surovin a přesto si skvěle pochutnáte. Doplněná rýží nebo knedlíkem bude skvělá.…
Konzervu vepřového masa můžete použít i jinak než do rizota. Připravte si chutnou pomazánku, kterou mnoho z nás zná jistě z dětství, ať už od maminek či babiček. Kromě…
Jemné a zdravé králičí maso je na pečení vynikající. Protože má opravdu velmi nízký obsah tuku, musíme k jeho přípravě přistupovat opravdu citlivě, abychom ho nevysušili…
Nejen luštěniny, ale i mírně štiplavé ředkvičky jsou bohaté na vlákninu. Připravit z nich můžete třeba velice chutný salát s vařenými vejci a majonézovou zálivkou.…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12