Jak připravit mraženou kukuřici? Vaření s ní je velmi jednoduché a rychlé. Poradíme, jak na to
Kukuřice má své místo v naší kuchyni, použít můžeme čerstvou (nejlépe cukrovou) nebo konzervovanou v nálevu či mraženou. Mraženou připravíme snadno a rychle, její využití je široké. Vyzkoušet můžeme ty nejoblíbenější způsoby.
Mraženou cukrovou kukuřici po vyjmutí z mrazničky krátce povaříme - buď v páře, což zachová více důležitých látek, nebo ve vodě. Uvařená je během chvilky, zvlášť pokud se jedná o samotná kukuřičná zrna - stačí jim 5 minut vaření. Mrazit se mohou i celé klasy, jenže zaberou v mrazničce zbytečně mnoho místa.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Využití kukuřice v kuchyni
Rychlé vaření s kukuřicí
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Komentáře