Marinovaná, pomalu pečená krkovice
Chuť vepřové krkovice nejlépe vynikne, když ji den předem naložíme do dobře okořeněné marinády. Druhý den maso pomalu upečeme, neztratí tak nic ze své šťavnatosti. Podáváme se zelím, nebo knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 875 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,40 g |
Tuky | 104,40 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 24,62 g |
Sůl | 61,00 g |
Sacharidy | 200,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 54 minutami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 2 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno 20. 5. 2024 08:32
Právě bylo uvařeno:
Kuře na rýži
limosek uvařila před 6 minutami
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 50 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 7 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 11 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 12 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 13 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 13 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, sůl mořská, cukr, pepř černý, rozmarýn, česnek, bobkový list, pepř mletý, sůl bylinková
Marinovaná, pomalu pečená krkovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6N39
0 názorů