Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
Pastýřský koláč je pokrm pocházející z Velké Británie. Nejedná se však o sladký, nýbrž o slaný koláč, kde jeho základ tvoří mleté maso s rajčatovou omáčkou a vrchní část koláče je zapečená bramborová kaše.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 934 kJ / 2 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,15 g |
Tuky | 118,68 g |
Vláknina | 26,08 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 114,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala v časopise Gurmet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2024 17:50
Dámy, já Vám oběma moc děkuji... Škoda, že Vám nemohu nabídnout...
26. 2. 2024 21:02
Krása na talířiPochutnala bych si
25. 2. 2024 21:00
moc pěkně jsi upekla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pudinková buchta II
Přidáno před 3 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 9 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 10 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 10 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 18 minutami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 1 hodinou
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 2 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 5 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 6 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 6 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Další recepty
Suroviny: brambory typ c, žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, parmazán, máslo, sůl, pepř mletý, maso jehněčí, vývar kuřecí, olej olivový, cibule, mrkev, hrášek mražený, celer řapíkatý, pasta rajčatová, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, česnek, sůl, pepř mletý
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z72
3 názory