Časté chyby v kuchyni: Poradíme vám, jak mít vše dokonale připravené a uvařené
Seriál "Časté chyby" obsahuje spoustu skvělých rad, tipů a vychytávek, které vám pomohou při přípravě nejrůznějších pokrmů. Jednoduše, když budete vědět, jak předejít nejčastějším chybám při vaření, výsledek bude dokonalý. Zajímá vás třeba, jaké jsou nejčastější chyby při přípravě jíšky nebo jaké jsou chyby při tvoření čokoládových ozdob?
Jaké časté chyby s námi můžete vychytat?
Co se týče konkrétních oblastí, časté chyby bývají například při:
- vaření luštěnin či obilovin,
- sladkém pečení a zdobení,
- vaření omáček,
- dochucování jídel,
- zahradničení (pěstování, sklízení, skladování atd.),
- ohřívání jídla,
- uzení, pečení či třeba smažení,
- zahušťování,
- zavařování apod.
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 11 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 14 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na fantastický pečený česnek, který vylepší chuť pomazánky i bramborové kaše? Takhle snadno se dělá
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Čím spolehlivě zahnat žízeň? Čistou vodu můžete vyměnit za odtučněné mléko nebo ovocný koktejl. Pomůže i kokos