Recepty na rychlou, levnou, studenou, ale i luxusní večeři
Večeře je jídlo, na které je čas. Které je oslavou úspěšného dne a které má být vychutnáváno. U večeře se často schází rodina, randí u ní milenci, anebo se prostě doplňuje se oblíbeným televizním pořadem a sklenkou dobrého vína. Ideálně by měla být lehká a méně sladká, zvlášťě pro ty, kteří dbají na štíhlou linii. Ale určitě není na škodu si jednou za čas pořádně večer zahodovat! A to nejen na český způsob. Kulinářské výtvory šikovných domácích kuchařů vás mohou provázet celým světem.
Večeřete proto mezinárodně. Pokud jste milovníky Asie a lehké stravy, bude pro vás ideální japonské menu, a to jak studené (sushi), tak takové, které vás na večer hezky zahřeje (ramen). Pokud preferujete výrazné koření a smetanu, přijdete si na své díky indickým pokrmům. A chcete-li si zavzpomínat na vůni mořských plodů a olivového oleje, určitě se pusťte do dobrot ze středomořského pobřeží. A věřte si, kuchaři, i takové večeře uvařit dokážete! Dobrou chuť!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 10 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 14 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
5 zákusků do skla: Likérovou špičku, mrkvový dort nebo cheesecake můžete servírovat i zcela netradičně. Jak na to?
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Encyklopedie bylinek: Co sbírat o svatojánské noci a jak léčivky využít? Kapradí vás dovede k pokladu, třezalka ke klidu