Jahodovo-čokoládová bábovka
Bábovka je jeden z nejoblíbenějších moučníků na našich stolech. Tato, z našeho receptu, je dobře upečená, na povrchu zlatavá a uvnitř skrývá kousky ovoce a čokolády. Přesně taková, ke které chcete hrneček s kakaem nebo kávou.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 17 150 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,97 g |
Tuky | 162,12 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 563,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Záleží jestli použijete ovoce čerstvé nebo mražené, v obou případech ovoce "osušte" z přebytečné vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2024 09:45
23. 2. 2024 09:19
22. 2. 2024 20:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 4 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 1 hodinou
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 2 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 5 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koktejl trochu jinak a s dokonalou chutí: Videonávod poradí s přípravou
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: vejce, mléko, olej, cukr moučkový, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, rum, čokoláda, jahody, mouka hrubá, tuk
Jahodovo-čokoládová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yRYq
3 názory