Vanilkový puding
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 056 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,72 g |
Tuky | 80,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 252 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 32,98 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2022 18:32
Protože vím, že je to pouze škrob + aroma, tak roky používám ten náš tradiční, nejlevnější.
Ze srandy jsem fčíl koupil násobně dražší, od jakéhosi doktora
No, chut´ově je to šumafuk (jak by kdysi napsala J.R.), ale k mému neskonalému překvapení s tím dražším se lépe pracovalo - prášek se ve studeném mléce lépe dispergoval
18. 6. 2015 19:38
18. 6. 2015 19:22
18. 6. 2015 19:19
No, tak to máte PL velikosti malého šufánku...
*****
1 hrnek = 236,588237 mililitru, ale (nejen) v české kotlině se obvykle uvádí 250ml
18. 6. 2015 16:37
18. 6. 2015 15:07
18. 6. 2015 07:47
17. 6. 2015 22:02
17. 6. 2015 21:57
No, asi milujete pudink jako cumel...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 6 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 30 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak správně rozříznout vanilkový lusk? Jednoduchý postup předvede videonávod
Dokonalý pudink je nejlepší základ do pohárů s ovocem a šlehačkou. Udělejte si domácí!
Další recepty
Tématické fráze: vanilkový pudink vanilkový puding vanilkový puding recept recept na pudink jak se dělá puding vanilkovy pudink recept recept na puding puding puding recept domácí vanilkový pudink domácí vanilkový puding vanilkový puding recepty puding recepty recept vanilkový pudink recept na vanilkový puding puding vanilkovy recept vanilkovy puding recept puding recept na vanilkovy pudink jak se vaří vanilkový pudink
Suroviny: smetana, cukr, lusk vanilkový, žloutek, škrob
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
9 názorů