Bramboráky trochu jinak
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 125 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,04 g |
Tuky | 19,03 g |
Vláknina | 21,02 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 313,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept je naše rodinné stříbro. Žádné jiné bramboráky mi nechutnají tolik, jako tyto.
Zde je odkaz na video, na kterém je ukázaná správná konzistence těsta: https://www.rajce.net/a16892216
Pokud se rozhodnete podávat bramboráky např. jako rychlou večeři, můžete do těsta před smažením přidat např. oblíbenou uzeninu nakrájenou na jemné kostičky, nebo předem připravené houby (případně naložené). Skvělé jsou také s kysaným zelím.
V naší rodině se jedí jak teplé, tak (pokud zbydou) i druhý den studené.
Dobrou chuť
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2022 14:48
Bramboráky jsou moc dobré.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 49 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 7 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 12 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 22 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 32 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 39 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 44 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 49 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 56 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: brambory, voda, vejce, majoránka sušená, sůl, česnek, pepř, mouka polohrubá, olej
Bramboráky trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qz10
1 názor