Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 650 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 71,90 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 100,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2020 18:24
Nice Foods: https://www.toprecepty.cz/pridani-receptu/ Při vkládání receptu tam je upozornění. Kopíruji:
Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora.
Fotografie přidávejte pouze vlastní.
Suroviny prosím pište včetně gramáže pod sebe, postup po jednotlivých krocích.
Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora.
Fotografie přidávejte pouze vlastní.
Suroviny prosím pište včetně gramáže pod sebe, postup po jednotlivých krocích.
9. 12. 2020 17:49
Nemyslím to zle, ale nebylo zobrazeno žádné oznámení
9. 12. 2020 17:48
Merylas: Děkuji
8. 12. 2020 21:30
Zdejší pravidla pro vás nejsou dost jasná? Při vkládání receptu vám bylo oznámeno, že fotky se vkládají pouze vlastní.
8. 12. 2020 20:53
Fotografie je vaše? Soudím podle podpisu v levém spodním rohu že nebude.
8. 12. 2020 19:47
Zmrzliny jsem dělávala v létě docela často, tady bych použila spíš vyšlehanou smetanu a lehce vmíchala. Směs bych v mrazničce zhruba co hodinu promíchávala, dobře to jde vidličkou.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 3 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 11 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 14 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 19 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 20 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 30 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: rybíz, cukr moučkový, cukr vanilkový, smetana 33%, mléko
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLlv
6 názorů