Šumavský bramborák, pečený v troubě
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 319 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,82 g |
Tuky | 47,04 g |
Vláknina | 25,92 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 172,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Takto dělal bramborák můj táta, jen to kysané zelí jsme začali přidávat až později. Proti klasickému smaženému bramboráku je tento daleko méně tučný, a přitom chutnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2024 11:24
Recept funguje, jak je, a je jednoduchý.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 30 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 42 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 57 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: brambory, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, maso uzené, mouka hrubá, sádlo, zelí kysané
Šumavský bramborák, pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwJR
1 názor