Kachní maso na černém pivu s karlovarským knedlíkem a zelím (z Prostřeno)
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 689 kJ / 3 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,05 g |
Tuky | 53,72 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 8,58 g |
Sacharidy | 660,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
z Prostřeno
Recept byl původně napsaný na kachní prsa, ale soutěžící je nesehnal, tak použil stehna a vůbec to nebylo na škodu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2022 08:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 23 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 46 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 51 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Suroviny: prsa kachní, pivo černé, koření, sůl, pepř, mouka polohrubá, petrželka, rohlík, vejce, majoránka, sůl, pepř, zelí hlávkové, mouka polohrubá, ocet, cukr, kmín celý, sůl, pepř
Kachní maso na černém pivu s karlovarským knedlíkem a zelím (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ErNm
1 názor