Dušené červené zelí s povidly
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 488 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Povidla dají zelí příjemnou chuť. Dala jsem dvě lžíce, klidně dejte jednu a pak přidejte a dochuťte.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 13 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 29 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 59 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, jablko, brambory, cibule, víno, sádlo, cukr, povidla švestková, koření hřebíček, skořice celá, sůl, cukr, ocet
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
0 názorů