Ostrá asijská polévka s nudlemi a zastřeným vejcem
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 389 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,01 g |
Tuky | 20,79 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 23,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pro začátečníky: Pošírovaná (zatřená) vejce se udělají jednoduše tak, že čtverec potravinářské fólie se vloží do hrnečku, do ní se vyklepne vejce, fólie se sváže těsně nad vejcem provázkem a ponoří na cca 2 minuty do mírně vroucí vody. Uvařená vejce vyndat z vody, ustřihnout uzlík a vejce opatrně přendat do misky s polévkou. Lze tak udělat všechna vejce najednou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2023 19:29
26. 1. 2023 19:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 15 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 54 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat a skladovat ostružiny. Vyzkoušejte to podle našich tipů
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: olej sezamový, sriracha, cibule, rajče cherry, zázvor, česnek, česnek sušený, voda, vývar masový, omáčka rybí, omáčka sojová, nudle, šťáva citronová, chilli paprika čerstvá, koriandr čerstvý, vejce, citron
Ostrá asijská polévka s nudlemi a zastřeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk01w
2 názory