Maďarská rybářova polévka Halászlé
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,43 g |
Tuky | 9,55 g |
Vláknina | 11,47 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 32,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám už skoro 35 let, od mé kamarádky původem z Veszprému blízko Balatonu ale tady provdaná od 20 let. Podle ní nejlepší je polévka z několika druhů sladkovodních ryb a vnitřností se zeleninou ale každá rodina má svůj vlastní, oblíbený recept, tak jako u nás na svíčkovou nebo bramborový salát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2023 10:38
28. 2. 2023 10:34
Ale krásný recept
28. 2. 2023 10:32
28. 2. 2023 10:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 8 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 28 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 52 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nepovedla se vám domácí majonéza? Zkuste ji podle našich rad, bude to pochoutka!
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Oloupat rajčata s námi zvládne každý začátečník. Poradíme jednoduchý postup a pomůže i názorné video
Další recepty
Suroviny: filet z ryb, vývar rybí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, mrkev, celer, petržel, koření paprika maďarská, pasta rajčatová, pasta papriková, sůl, pepř mletý, cibule červená, paprika, petrželka, smetana zakysaná
Maďarská rybářova polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r8lz
4 názory