Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 39,92 g |
Vláknina | 13,77 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 40,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Suroviny jsou orientační. Fantazii se meze nekladou, můžete přidat hrášek nebo žampiony. Je to opravdu rychlovka, když třeba zbydou brambory od oběda.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2023 22:56
22. 3. 2023 09:56
22. 3. 2023 09:04
21. 3. 2023 21:15
21. 3. 2023 17:30
21. 3. 2023 17:26
Někde jsem četla, že je v ní možné i upéct nějakou buchtu - ta se musí také otáčet? Pokud ano, tak je podle mne lepší péct v troubě.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 28 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 3 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 7 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 18 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 37 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule červená, šunka, sýr hermelín, rajče cherry, vejce, smetana, sůl, pepř, pažitka, sýr strouhaný
Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW1ZG
6 názorů