Cuketová nádivka od Karol
Cuketová nádivka zasytí. I odpůrcům zeleniny v této formě zachutná. Podle toho, jak moc jí dopřejeme při přípravě uzené maso či salám a jak moc jí okořeníme, se bude i podávat. Dá se jíst samotná nebo doplnit chlebem, hořčicí či křenem.
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,23 g |
Tuky | 46,05 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 2,87 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud připravujeme bezmasou verzi, vynecháme uzené maso a salám, pouze osmažíme cibuli.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2023 17:41
Jj přesně cuketa 100x jinak jednoduchý ale výborný
8. 8. 2023 07:06
dělávám s masem i bez a vždy velmi dobré samotné se salátem nebo příloha k masu
7. 8. 2023 20:32
Jo cuketa! To je nevyčerpatelný zdroj možností, jak ji chutně zpracovat!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 4 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 7 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 12 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 13 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 23 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Proč předehřívat troubu před pečením moučníků? A jak péct různá těsta
Další recepty
Suroviny: cuketa, sýr tvrdý, vejce, houska, mléko, strouhanka, maso uzené, salám měkký, pepř mletý, majoránka, sůl, cibule, česnek, sádlo, hořčice, křen, chléb
Cuketová nádivka od Karol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR2jE
3 názory