Obložené křepelčí vejce
Křepelčí vejce jsou skvělá. Přípravou v páře odpadne pracné loupání. Šikovné formičky jsou vychytávka a výsledné " velevajíčko" s minižloutky je na řezu zajímavé. Rychlá večeře s jednoduchým bramborovým salátem je pak dílem okamžiku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 918 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 99,35 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 901 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 57,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerstvá křepelčí vejce se špatně loupou, ještě mnohem hůř než slepičí. Formička je super zrychlení přípravy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2023 11:00
Marie Svarcova: Děkuji. Byla to rychlovka pro hejno lidských kobylek....😁
28. 11. 2023 09:50
Líbí se mi - to bych si určitě pochutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 13 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 40 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vaření v páře je stará metoda. Proti klasickému vaření šetří čas, energii i vodu. A jde to i bez parního hrnce
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Suroviny: vajíčka křepelčí, olej, brambory, zelenina sterilovaná, majonéza, zelenina, salám měkký, sůl, pepř mletý, majonéza, zelenina, salám měkký, petrželka
Obložené křepelčí vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2jyN
2 názory