Fat rascals (máslové hrudky)
Tyto bochánky pocházejí z Yorkshire a byly známé už v 19. století. Připravují se z těsta ochuceného skořicí, do kterého vmícháme rozinky. Bochánky můžeme posypat mandlemi nebo kandovaným ovocem. Nejlepší jsou podávané teplé, potřené máslem.
Suroviny pro 2 kusy
2 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 7 094 kJ / 1 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,23 g |
Tuky | 71,51 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 229,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2023 22:26
Zajímavý recept, určitě chutnají skvěle
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 28 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 51 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 56 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, máslo, cukr krupice, vejce, mléko, kypřící prášek, kůra citronová, sůl, skořice, rozinky, mandle, ovoce kandované
Fat rascals (máslové hrudky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pYO
1 názor