Jarní těstoviny
S přicházejícím jarem můžeme využít dary přírody a do jídla přidat čerstvé listy rostlin, třeba medvědího česneku a šťovíku. Směs lístků stačí smíchat s uvařenými těstovinami a rozpuštěným máslem, výsledkem bude výborné jídlo svěží chuti.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 394 kJ / 1 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,14 g |
Tuky | 19,40 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 185,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čím víc druhů lístků, tím lépe. Určitě nevynechat šťovík!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2024 16:05
Eja57: Ano, miluju máslo, chuťově obohatí všchno, viď
23. 3. 2024 15:40
To je nádhera. Kvalitní dobře připravené těstoviny a dobre máslo a lahůdka je na stole
23. 3. 2024 13:26
Bayta: A dooobrééé, díky!!
23. 3. 2024 12:40
Krásné jídlo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 15 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 45 minutami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 5 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 5 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 5 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 6 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krásné a chutné cupcaky: Vytvořte je jednoduše podle videonávodu
Kopřivy mají široké využití v pokrmech lidových i moderních. Víte, jak z nich připravit omeletu či pomazánku?
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: těstoviny, máslo, sůl, pepř mletý,
Jarní těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprp8
4 názory