Pštrosí steak s dýňovou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenPštrosí maso očistěte od případných blanek (většinou to ale není třeba) a připravte si dvě pěkné porce masa o výšce 3 centimetry. Lehce je naklepejte zaťatou pěstí a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 140 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,50 g |
– cukry | 2,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pštrosí maso očistěte od případných blanek (většinou to ale není třeba) a připravte si dvě pěkné porce masa o výšce 3 centimetry. Lehce je naklepejte zaťatou pěstí a…
Olej smícháme s kořením a rozetřeným stroužkem česneku. Dýni nakrájíme na plátky asi 1cm silné, oloupeme je a rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Dáme péct na…
Dýni si oloupeme a nakrájíme na kostky. Květák rozebereme na růžičky. Na oleji si zesklovatíme na proužky nakrájenou cibuli, přidáme kari pastu a promícháme. Vložíme…
Přidáno před 29 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Vánoce v době královny Viktorie: Ta měla na talíři pečenou labuť, poddaní hustou kaši a zeleninu, všichni pak speciální vánoční dort
Babské rady: Deset osvědčených způsobů, jak v domácnosti využít kávovou sedlinu a ušetřit
Gouda promění obyčejné lasagne v delikatesu. Zárukou delší trvanlivosti tohoto oblíbeného sýra je koření