Uzené vepřové kotlety z jednoho hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenMaso předem ponoříme na hodinku do vody, zelí, pórek nakrájíme na 2 cm proužky, celer nastrouháme, mrkev nakrájíme na kolečka. Osušené maso opečeme na tuku za občasného…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 472 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,62 g |
–– mononenasycené | 1,36 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso předem ponoříme na hodinku do vody, zelí, pórek nakrájíme na 2 cm proužky, celer nastrouháme, mrkev nakrájíme na kolečka. Osušené maso opečeme na tuku za občasného…
Uzenou kotletu vykostíme (kost nevyhazujeme, můžeme použít na vývar) a nakrájíme na 2cm silné plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na osminky, česnek na plátky a rajčátka…
Cibuli nakrájíme na klínky. Maso pomažeme hořčicí. Do pekáčku dáme cibuli, maso, zakápneme olejem a podlijeme trochou vody a pečeme přikryté asi 40 minut. Mezitím…
V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou slaninu, cibuli a mírně orestujeme. Zelí propláchneme, necháme okapat, vložíme do pekáčku a promícháme s připravenou směsí…
Kotletu omyjeme a osušíme. Žloutek, olej, pepř a hořčici smícháme a přidáme pokrájenou petržel. Směsí potřeme maso, dáme do pekáče a trochu podlijeme vodou. Pečeme asi…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Palačinky jako pro královský dvůr! Jak na těsto, aby byl výsledek skutečně perfektní
Rumfordská polévka: Ochutnejte jídlo chudých, o kterém psala i Božena Němcová