Syrová rybízová šťáva
Recept ještě nebyl hodnocenČervené ríbezle prelisujeme a odmeriame množstvo šťavy. Na 1,5 l šťavy pridáme 2,1 l vody a kyselinu benzoovú a necháme cez noc stáť.Potom precedíme cez utierku. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Červené ríbezle prelisujeme a odmeriame množstvo šťavy. Na 1,5 l šťavy pridáme 2,1 l vody a kyselinu benzoovú a necháme cez noc stáť.Potom precedíme cez utierku. …
Přidáno před 38 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert
Bagetová výzva MasterChef Česko podle redakce: Dáte si tu s kuřecím masem, hovězími placičkami nebo sýrem?
Šéf se vrátil! Zdeněk Pohlreich už zase boduje v novém kulinárním pořadu