Jahodové řezy s mascarpone krémem
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchaný krém, z něhož vykukují jahody. A to vše na vláčném kakaovém korpusu. Tento vyladěný moučník bude ozdobou slavnostního stolu. Jen se po něm zapráší a budete se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 823 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,60 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nadýchaný krém, z něhož vykukují jahody. A to vše na vláčném kakaovém korpusu. Tento vyladěný moučník bude ozdobou slavnostního stolu. Jen se po něm zapráší a budete se…
Výroba špiček je vskutku mistrovským dílem, které však zvládnete i doma. Nadýchané buflery jsou základním stavebním piškotem pro čokoládové tělo špičky, které naplníme…
Nadýchaná bublanina plná ovoce, která je díky kefíru vláčná a vůbec není suchá. Vaječný likér bublaninu příjemně ochutí. Ovoce můžete přidat jakékoli dle chuti a sezóny.…
Kombinace smetany, jahod, kávy, rumu a vaječného likéru slibuje nevšední chuťový zážitek. Dva druhy krému vrstvíme do dortové formy a prokládáme cukrářskými a kakaovými…
Kombinace smetany, jahod, kávy, rumu a vaječného likéru slibuje nevšední chuťový zážitek. Dva druhy krému vrstvíme do dortové formy a prokládáme cukrářskými a kakaovými…
Dezert podávaný ve skleničce s sebou nese punc něčeho výjimečného. Přitom je tak snadné si ho udělat doma častěji. . Naplnit si ho můžete tvarohem, čokoládou, nebo…
Chystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom…
Pokud máte rádi kávu a vaječný likér, je pro vás tento recept správnou volbou. Kávu najdete v těchto řezech natřenou na těstě ve směsi s vaječným likérem a navíc i v…
Čokoládové špičky s vanilkovým krémem, plněné vaječným likérem, jsou snad jedním z nejoblíbenějších druhů vánočního cukroví. S tímto receptem, který doplňuje i názorné…
Maslo s cukrom vymiešame do peny a postupne vmiešame vaječný likér, kyslú smotanu a nakoniec vyšlahanú šlahačku.Na dno tortovej formy dáme vrstvu piškót namáčaných v…
Upečeme tři dortové korpusy - velký, střední, menší - dva světlé a jeden tmavý. Základní recept na KORPUS (kulatá forma o průměru 21 cm): 150 g polohrubé mouky, 140 g…
Změklý tuk vyšleháme s cukrem a po jednom přidáváme žloutky.Utřememe hustou bílou pěnu. Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuha.Sníh zlehka vmícháme do žloutkové pěny…
Vejce a cukr ušleháme, přidáme mouku s pr.do.pečiva a šlehačku. Dáme péct na 25-30 minut na 175°C. Do vychladlého piškotu uděláme obrácenou vařečkou dírky a pocákáme…
Pudink uvaříme dle návodu na sáčku. Do poháru dáme 2 piškoty, pokapeme likérem, jedno ovoce, trochu pudinku, posypeme grankem a opět piškoty, likér, ovoce, pudink,…
Den předem si svaříme smetanu s čokoládou a dáme vychladit do lednice. Brusinky spaříme vroucí vodou a necháme chvíli stát a pak slijeme. Na těsto ušleháme bílky, pak…
Vejce ušleháme s cukrem, olejem a vaječným likérem, postupně přidáváme polohrubou mouku se sodou. Vyšlehané těsto nalijeme na plech s pečícím papírem a hustě poklademe …
Přebytky bílků z různého pečení je takový folklor vánočního pečení. My vám přinášíme recept na jejich spotřebu. Sněhové bezé plněné likérovým krémem se skvěle hodí nejen…
Ze surovin na korpus uděláme těsto (spojíme všechny ingredience) a necháme přes noc odležet. Po odležení těsto vytáhneme a rozdělíme jej na 10 ks. Připravíme…
Žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny, bílky ušleháme na pevný sníh. Obě hmoty spojíme, vmícháme mouku a kakao. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané…
Je tak snadné si tento dezert připravit během několika minut doma, obsah skleniček může být velice variabilní. Nejčastěji se pohár servíruje v misce nebo skleničce a…
Chcete potěšit rodinu trochu jiným beránkem, než jakého obvykle o Velikonocích pečete? Zkuste do těsta přidat vaječný likér, který spolu s vanilkovým cukrem beránka…
Cukr ušleháme s máslem, přidáme žloutky, vanilkový cukr. Pak vmícháme mouku s práškem do pečiva, sníh ze dvou bílků a nakonec jablko nakrájené na kousky. Těsto dáme do…
Vejce ušleháme se smetanou a cukrem do pěny a postupně vmícháme mouku promíchanou s kypřícím práškem.Menší pekáček vyložíme pečícím papírem a vlijeme do něj 2/3 těsta. …
Těsto: Vejce ušleháme s práškovým cukrem do pěny. Postupně vmícháme mouku s práškem do pečiva a umícháme těsto, které vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.…
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Co se jedlo na svatbě královny Viktorie? Jehněčí kotlety s lanýžovou omáčkou nebo ryba s omáčkou z humra i pečené sluky
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením