Jidášky z majonézy
Recept ještě nebyl hodnocenSladké kynuté velikonoční jidáše podáváme na Zelený čtvrtek. Do těsta přidáme majonézu, je pak velmi vláčné a dobře se s ním pracuje. Po vytvarování a upečení jidáše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sladké kynuté velikonoční jidáše podáváme na Zelený čtvrtek. Do těsta přidáme majonézu, je pak velmi vláčné a dobře se s ním pracuje. Po vytvarování a upečení jidáše…
Jidáše by podle tradice neměly chybět na žádném velikonočním stole. Toto lehké, příjemně sladké a voňavé pečivo si ale můžete upéct kdykoli během roku. Třeba s hrnkem…
Tradiční velikonoční jidáše se podávají na Zelený čtvrtek a tvarem mají připomínat provaz, na kterém se Jidáš oběsil. Připravíme je z kynutého těsta, smotáme a před…
Čokoládu nastrouháme a s ořechy a medem povaříme ve vodní lázni (mlékovaru).Vyklopíme do prosátého moučkového cukru na vále a ještě teplé vypracujeme ve tvárné,…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12