Jahodový sorbet s karibským rumem a mátovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenDo kastrůlku nalijeme 70 ml vody, přidáme třtinový cukr, nastrouhanou limetovou kůru a přivedeme k varu. Vaříme 3 minuty, poté přidáme limetovou šťávu a stáhneme z ohně.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do kastrůlku nalijeme 70 ml vody, přidáme třtinový cukr, nastrouhanou limetovou kůru a přivedeme k varu. Vaříme 3 minuty, poté přidáme limetovou šťávu a stáhneme z ohně.…
Na rozehřáté máslo vložíme do hrnce na tenká kolečka pokrájené šalotky a jak zesklovatí, přidáme maso pokrájené na větší kousky (špalíky), anglickou slaninu pokrájenou…
Quinou dejte vařit se špetkou soli. Vařte celkem asi 20 minut. 2 minuty před koncem vaření přidejte hrášek. Quinou sceďte a přelijte studenou vodou. Nechte vykapat. …
Okurky nakrájíme po délce na dlouhé tenoučké plátky.Vařené kuřecí prso natrháme na vlákna a oboje vložíme do mísy.Přidáme lístky máty nakrájené na malé nudličky a chilli…
Ryby na každém boku nařízneme třikrát příčnými řezy, osolíme, potřeme olejem, posypeme paprikou a odložíme na chvíli do chladu.Květák rozebereme na menší růžičky,…
Překvapte rodinu nebo své přátele nádherně nazdobeným svěžím citronovým krémem ochuceným vaječným koňakem. Jeho chuť skvěle doplňuje sladký ovocný sirup a jemná zakysaná…
Tomuto dezertu neodoláte! Pokud máte rádi jablečnou pochoutku známou pod názvem "Mokrý pes", tak tohle je její verze do pohárku. Navíc obsahuje jen ovoce, šlehačku a…
Hrušky oloupeme a dáme je do kastrůlku v celku.Zalijeme červeným vínem tak, aby byly potopené. Přidáme citronovou šťávu, cukr, koření a přiklopíme pokličkou.Pozvolna…
Malý nepečený dortík se hodí jako milý dárek, nebo ho můžeme připravit doma ke slavnostním příležitostem. Překvapí vás svou lahodnou chutí a ovocnou svěžestí.
Vychutnejte si tento dezert, ve kterém vynikne nakyslá rebarbora. Stačí ji krátce povařit se skořicí a vanilkou, díky tomu bude krásně vonět. Poté ji rozmixujete,…
Dokřupava upečené cuketové placičky krásně voní po bylinkách. Nalezneme v nich medvědí česnek, kopřivy, ale také mátu nebo pampelišky. Podávat je můžete samotné, nebo s…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Nevšední cuketový dort voní tymiánem a citronovou polevou a chutná božsky. Takhle snadno se dělá