Jednoduché punčové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenPunčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a chuť je zcela specifická. Můžete si připravit své vlastní a pohrát si s množstvím alkoholu, krásnými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Punčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a chuť je zcela specifická. Můžete si připravit své vlastní a pohrát si s množstvím alkoholu, krásnými…
Punčové řezy jsou nejen vizuálně krásné, ale také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které podlehnete. Podle tradičního receptu si je můžete upéct i doma, budou chutnat…
Red velvet cake je slavný dort výrazné barvy z Ameriky. Těsto obarvené potravinářskou barvou má jásavě červenou barvu a bílý krém. Hotový red velvet cake můžete polít…
Marshmallows jsou oblíbené pěnové pochoutky v anglicky mluvících zemích. Děti i dospělí je s oblibou ponoří do šálku horké čokolády nebo opékají nad ohněm. Příprava doma…
Korpus: vejce s cukrem vyšleháme do pěny, postupně zašleháme olej. Lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, mletými ořechy nebo kakaem a vodu. Nalijeme a…
Kokosový kmen se výborně hodí jako cukroví, i příležitostně během roku jako rychlý nepečený moučník. Na řezu vypadá velmi hezky a je plný kokosu. Poléváme čokoládovou…
Křehké bílkové těsto plné ořechů, ze kterého, při troše zručnosti, vykouzlíte kornoutek. Plněný sladkým, zpravidla růžovým, sněhovým krémem a na závěr potažený…
KORPUS: Nejdříve oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do světlé pěny a potom přidáme postupně po lžících olej a rum. Přidáme…
Bílkové pusinky jsou báječným způsobem, jak zpracovat zbylé bílky. Křehké a nadýchané pusinky jsou výtečné cukroví, které lze použít nejen samostatně, ale i jako ozdobu…
Ze zahraničí k nám pronikla sladkost, která se velmi podobá našim koblížkům. Mají společné kynuté těsto a smažení, ale tvarem jsou rozdílní. Tyhle koblížky mají ve…
Oddělte bílky od žloutků. Dejte však pozor, aby měly pokojovou teplotu. Odvažte mandle a moučkový cukr, nasypte do robota a pomelte na jemno. Prosejte přes síto, máte…
Karamelová lízátka jsou snadná na přípravu, vyjdou na pár korun a děti jistě potěší. Stačí zkaramelizovat cukr, nalít ho do formiček, nebo jen na pečicí papír a přidat…
Punčové řezy se řadí mezi oblíbené zákusky s přívlastkem retro. Voní po rumu, jsou nadýchané a krásně barevné. Barevnosti v tomto případě docílíme namáčením vykrojeného…
Punčové řezy se řadí mezi oblíbené zákusky s přívlastkem retro. Voní po rumu, jsou nadýchané a krásně barevné. Barevnosti v tomto případě docílíme namáčením vykrojeného…
Vsechny ingredience na dort vyslehame, postupne si odebirame mensi mnozstvi do nejake nadobky a testo obarvime potravinarskym barvivem. Peceme v dortove forme max. 1cm…
Nadýchané řezy, které poskládáme ze dvou piškotů, z čehož je jeden světlý a druhý růžový. Tradiční pikantní a sladkou punčovou chuť pak těmto řezům dodáme marmeládou a…
Dorty různých tvarů a chutí zdobí zpravidla stůl na narozeninové oslavě. V tomto receptu připravíme dort ve tvaru medvídka. Je z piškotového těsta a zdobený pudinkovo…
Cukr, suš. mléko, bílek, med, vysypeme do misky a přidáme vlažný rozpuštěný tuk a vše smícháme dohromady a postupně přidáváme vodu po kapkách, postupně se to bude zdát…
Na vále zpracujeme sušené mléko, jemně prosetý cukr, olej, med, tresť a po kapkách přidáme vodu. Vody jen tolik, aby se s marcipánem dalo pěkně pracovat, jako s…
3 krajíčky toustového chleba jako základ, 5 řad nad sebou, 3 řady postupně se zužující, obmazané křenovým pomazánkovým máslem a na něj přilepená střecha. Bazén je…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Klenot mezi moučníky: Dort St. Honoré je vrcholem cukrářského umění. Troufnete si na něj?
Španělský salám chorizo umí udělat z obyčejných těstovin delikatesu. Kam se ještě hodí?
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví