Segedínský guláš v papiňáku
Recept ještě nebyl hodnocenV papiňaku nechat rozpustit sádlo, následně vložit nadrobno nakrájenou cibuli, nechat zesklovatět a přidat na plátky nakrájený česnek.Vložit na menší kostky nakrájené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 525 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,00 g |
– nasycené | 7,10 g |
– nenasycené | 3,30 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,80 g |
– cukry | 3,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
V papiňaku nechat rozpustit sádlo, následně vložit nadrobno nakrájenou cibuli, nechat zesklovatět a přidat na plátky nakrájený česnek.Vložit na menší kostky nakrájené…
Připravíme si klasicky vanilkový pudink, ale v menším množství mléka jak je zvyklé, při vaření přidáme 2 lžíce cukru. Do větší mísy dáme 2 tvarohy, zakysanou smetanu a…
1. Sušenky nadrtit a smíchat s rozpuštěným máslem. Dnem skleničky udusat na dno formy, vyložené pečicím papírem. 180°C - 8 (max 10) min předpéct. 2. Ingredience…
Jako první dáme rozmrazit surimi tyčinky (ideální k loupání a krájení jsou napůl zmrzlé), poté dáme vařit vejce na tvrdo a připravíme zbytek surovin.Než se uvaří vejce,…
Na velký plech vyskládáme bebe sušenky (záleží na nás, jakou dáme barvu a jakým stylem naskládáme). Já dávala na dno tmavé. Umícháme tvarohy, smetanu, mouč. cukr a…
1. zelí jemně nakrouhejte, posolte a nechte 10 min. vypotit 2. nechte na nepřilnavé pánvi opéct šunku, přidejte trošku oleje A osmahněte cibuli -cca 3 min. ,přidejte…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Kedlubna, zelí, ředkvičky nebo pórek na grilu: Které druhy se nejrychleji opečou a které pak nejlépe chutnají?
Pečení na neděli: Koláč s meruňkami a tvarohem posypaný drobenkou je jednoduchý, přitom je krásně vláčný a božsky chutná
5 potravin s chutí umami: Ančovičky vylepší guláš, parmazán polévku a sójovka marinádu na maso