Zapečená kuřecí prsa se šunkou a sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa jsou velmi oblíbená pro svou jemnou chuť, rychlou přípravu a příznivou cenu. Při pečení mají tendenci k vysušení, ale když k nim přidáte smetanu, sýr a šunku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prsa jsou velmi oblíbená pro svou jemnou chuť, rychlou přípravu a příznivou cenu. Při pečení mají tendenci k vysušení, ale když k nim přidáte smetanu, sýr a šunku…
Rizoto z krup, zvané také kroupoto, s uzeným masem, žampiony, slaninou, provařené s bílým vínem, zjemněné smetanou, bude zajisté skvělým plnohodnotným obědem, který si…
Orestovaný květák, zapečený v jednom pekáčku s těstovinami, sýrem a smetanou je skvělý k obědu i k večeři. Vydatný a chutný bezmasý pokrm servírujeme horký ihned po…
Rychlý a na přípravu nenáročný recept na dobrou večeři či oběd. Díky sýru a uzenému masu je jídlo syté a kaloricky vydatné, ale zajisté si pochutnáte a budete se k…
Velmi chutná večeře či oběd. Na tento recept použijeme oblíbené plátky vepřového masa okořeníme je steakovým kořením a zázvorem, který dodá příjemnou štiplavost. Pečeme…
Mleté maso má mnoho možností jak ho lze využít. V našem receptu stačilo pozměnit ochucení, přidat pikantní omáčku a doplnit jídlo vhodnou přílohou aby se staly…
Poctivá kulajda nám připomene tradiční chuť jižních Čech. Vaří ji maminky i babičky, každá trochu jinak, a přesto všem chutná. Kulajda je jednoduché jídlo, do kterého…
Hořčicovo-medová omáčka je hned hotová a stačí na ni jen pár surovin. Má příjemně nasládlou chuť po medu a pikantnost po hořčici. Kuřecí prsa se k ní skvěle hodí a jsou…
Jemné vepřové ragú přímo láká k vyzkoušení. Variant můžete najít hned několik, každá rodina má svůj osvědčený recept. My pro vás máme inspiraci, jak ho dělají na…
Připravte si klasickou omáčku české kuchyně, tentokrát však netradičně s vepřovým masem. Vepřová kýta na smetaně není tak noblesní jako svíčková, ale přesto ji bez…
Žemlovka, zemlbába, zkrátka sladká tečka za nedělním obědem, kterou si někteří dopřávají jako hlavní chod. Úžasná je teplá i studená, obohatit ji můžete tvarohem či…
Sytý oběd nebo večeře, které hravě připravíte z toho, co máte zrovna doma - to jsou zapečené brambory! Přidejte do nich uzené maso, zalijte je smetanou a šoupněte do…
Výtečná roláda s ořechy a šlehačkovým krémem. Jednoduchý a rychlý postup, který zvládne i začínající kuchtík. Roláda je vláčná a opravdu výborná. Jako moučník ke kávě po…
Než začneme nakládat svoje oblíbené suroviny na pizzu, je potřeba ji potřít nějakým základem. Jednak kvůli chuti, jednak proto, aby obložení na pizze drželo. Většinou se…
Jednoduchý, rychlý a chutný oběd, který zahřeje i zasytí. Přesně takový je tento recept na těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou. Základní recepturu můžete…
Oblíbené jídlo je pro Švédy skoro stejné jako pro Čechy knedlo-vepřo-zelo. Nemusíme na ně chodit do nejmenovaného obchodního řetězce, připravíme je snadno doma sami.…
Křupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky obalené v pikantní…
Hlíva ústřičná je řazena mezi superpotraviny. Zkuste z ní vykouzlit báječný oběd nebo večeři podle tohoto receptu. Všechny suroviny jen pokrájíte, vložíte do pekáčku,…
Svíčkovou s knedlíkem - jedno z nejznámějších a také nejoblíbenějších jídel české kuchyně - nemusíme připravovat pokaždé jen z hovězího masa. Můžeme zkusit obměnu s…
Zapečené brambory patří mezi jednoduchá, ale vděčná jídla. Příprava je téměř bez práce a zvládne ji i začátečník. Doplnit je můžete dle vlastní fantazie, my jsme přidali…
Spojení aromatické gorgonzoly, do křupava opečené slaniny a těstovin. Chutný recept na jídlo, jehož příprava Vám zabere tolik času, kolik je potřeba k uvaření těstovin.…
Chcete připravit sladkou snídani, která je bez cukru a vhodná i pro děti? Upečte banánové vafle. Těsto slazené banánem snadno připravíte ručním šlehačem. Po upečení ve…
Hledáte rychlý a chutný koláč? Vyzkoušejte tento recept z banánů. Banány rozmačkáme, přidáme ostatní ingredience a šup s ním do trouby. Poléváme čokoládovou polevou a…
Libeček je bujná rostlina s benefity pro zdraví. Polévka je chutná, díky bramborám a vejcím i sytá. Zjemnění smetanou ještě umocní její skvělou chuť. Dejte libečku …
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Prvorepubliková dieta: Inspirujte se jídelníčkem našich předků a buďte zdravější