Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření
Recept ještě nebyl hodnocenVykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme papírovou utěrkou, opepříme a osolíme zevnitř i zvenku a potřeme olivovým olejem. Na bocích…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 990 kJ / 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 6,63 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 1,77 g |
Vykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme papírovou utěrkou, opepříme a osolíme zevnitř i zvenku a potřeme olivovým olejem. Na bocích…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Houbová omáčka s pomazánkovým máslem: Tato netradiční ingredience zajistí fantastickou krémovou konzistenci a báječně jemnou chuť
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Jídelní rozmary slavných: Modelka Pavlína Pořízková miluje veganský mac and cheese, který zachutná i masožroutům