uvařil 18. 1. 2019 21:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 1. 2019 21:40
uvařil 18. 1. 2019 21:40
uvařil 17. 11. 2016 15:53
A upečeme.
uvařil 17. 11. 2016 15:48
Potřeme vyjíčkem a posypeme semínky.
uvařil 17. 11. 2016 15:42
Na plná kolečka dáme vykrojená.
uvařil 17. 11. 2016 15:30
Nejprve vykrojíme plná kolečka a potřeme je vejcem.
uvařil 17. 11. 2016 15:23
uvařil 17. 11. 2016 15:13
uvařil 14. 11. 2016 18:16
uvařil 30. 10. 2016 18:59
Vše dobře promícháme.
uvařil 30. 10. 2016 18:56
uvařil 20. 9. 2016 19:25
uvařil 29. 8. 2016 19:18
uvařil 29. 8. 2016 19:09
uvařil 29. 8. 2016 19:06
uvařil 25. 8. 2016 17:13
uvařil 25. 8. 2016 17:11
uvařil 25. 8. 2016 17:08
uvařil 22. 8. 2016 20:54
uvařil 22. 8. 2016 20:52
uvařil 18. 8. 2016 19:22
uvařil 12. 8. 2016 19:57
uvařil 12. 8. 2016 19:55
uvařil 12. 8. 2016 19:49
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze