Hlíva na divoko
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 533 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,79 g |
Tuky | 11,21 g |
Vláknina | 24,23 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 43,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2022 18:02
Velice chutný recept, příloha rýže.
10. 3. 2020 17:14
MamlajdaD: Zkus ona má takovou divnou barvu, když se uvaří, ale opravdu to bylo skvělé. Někdy i mně překvapí takové zeleninové recepty, že mi chutnají. Poslední dobou je hodně zkouším.
10. 3. 2020 16:34
JanaDorazinova: Jani, to je docela zajímavý recept, hlívu na sladkokyselo jsem ještě nejedla, určitě zkusím, zatím ukádádm do oblíbených! Měj se fajn a zdravím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 14 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 30 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: hlíva ústřičná, cibule, mrkev, celer, petržel, máslo, koření nové koření, bobkový list, vývar, solamyl, ocet, med
Hlíva na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E4Ym
3 názory