Pečené jehněčí na tymiánu
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,92 g |
Tuky | 84,18 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 08:36
2. 6. 2020 08:28
2. 6. 2020 08:21
Aj tej slaniny aj cesnaku si predsa každý môže podľa chuti pridať alebo ubrať. To by sme takto mohli pokračovať o tymiáne (nie je snítka ako snítka), ani bobkové listy nie sú rovnako veľké...podľa mňa zbytočná debata.
2. 6. 2020 07:56
Ale no tak, dámy, někam zdrhla jedna nula...
Inu, stane se...
No a navíc není zcela jisto, zda to autorka nemyslela skutečně tak jak stálo psáno, že
2. 6. 2020 06:04
1. 6. 2020 22:34
1. 6. 2020 20:40
1. 6. 2020 20:39
1. 6. 2020 20:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: slanina, brambory, sůl, kmín celý, bobkový list, koření nové koření, tymián čerstvý, česnek, voda
Pečené jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8A8
9 názorů