Kapustový quiche s modrým sýrem (slaný koláč)
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 988 kJ / 3 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,26 g |
Tuky | 232,55 g |
Vláknina | 46,21 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 5,96 g |
Sacharidy | 198,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Quiche [kiš] je tradiční francouzský druh slaného koláče, který je poměrně lehký na přípravu. Hodí se hlavně jako předkrm, ale je možné ho podávat i jako lehkou večeři.
Recept byl připravován dle webu, prima.fresh.
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Creme caramel: Fantastický karamelový krém vás nadchne svým vzhledem i chutí
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: mouka špaldová celozrnná, mouka špaldová hrubá, soda jedlá, máslo, žloutek, sůl, kapusta, cibule, olej, česnek, kmín drcený, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, vejce, sýr s modrou plísní, majoránka, sůl
Kapustový quiche s modrým sýrem (slaný koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMWg
0 názorů