Hovězí steak s liškami na víně
Na dokonalý hovězí steak nemusíte nutně do restaurace. Připravte si jej u vás doma, propečený podle vaší chuti. Přelít jej pak můžete lahodnou omáčkou z restovaných lišek. Chuť hub doladí kmín, bílé víno a kousek másla na závěr.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 24 548 kJ / 5 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 632,52 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,24 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2023 11:50
veronika_straka (moderátorka): díky za komentář a určitě to stojí za zkoušku, hlavně mít dobré maso. přeji krásný den
12. 9. 2023 11:41
Maruško, to vypadá naprosto famózně! a přitom tak snadná příprava, že bych si na ten steak troufla i já
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 14 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 25 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 41 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
5 častých chyb při přípravě steaků: Na co si dát pozor, aby byly steaky dokonalé
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, olej olivový, máslo, sůl hrubá, pepř, houby lišky, máslo, cibule šalotka, česnek, kmín celý, víno bílé, sůl, pepř mletý, vývar masový, máslo, petrželka
Hovězí steak s liškami na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRY4Y
2 názory