Kuřecí vývar z papiňáku
Kuřecí vývar je všelék a dokáže postavit na nohy. Nejlepší je dlouho tažený, avšak ne vždy je na něj čas. Proto máme možnost jej uvařit v tlakovém hrnci, tedy papiňáku. Jak na to vám přiblížíme v tomto receptu.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 842 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,27 g |
Tuky | 1,29 g |
Vláknina | 14,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Samozřejmě nejlepší vývar je přes noc tažený, ale někdy na to není jednoduše čas a vývar z papiňáku je skvělou volbou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 12. 2023 23:11
19. 11. 2023 10:58
16. 11. 2023 20:10
16. 11. 2023 13:00
9. 11. 2023 23:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vykostit kuře dá trochu práce, ale pak z něj můžeme upéct výbornou roládu s křupavou kůží. Názorné video poradí, jak na to
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: kuře, mrkev, petržel, paprika čerstvá červená, rajče, česnek, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, koření polévkové, sůl, pepř mletý, petrželka, voda
Kuřecí vývar z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRr5X
5 názorů