Hovězí žebra v medové marinádě PH
Při použití pomalého hrnce se všechny chutě geniálně propojí. Hovězí maso při této úpravě zkřehne a zůstane šťavnaté. Dlouhé čekání na výsledek se opravdu vyplatí. Pokrm bude luxusní a určitě sklidíte oprávněnou chválu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 838 kJ / 2 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,06 g |
Tuky | 151,70 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 105,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
varimebeztuku.blogspot.com/2024/03/hovezi-zebra-v-medove-marinade-ph.html
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 10:26
S troubou to zvládnete, ale spotřeba elektřiny bude o dost vyšší. Proto vaříme v pomalém hrnci.
26. 3. 2024 11:57
to musí být dokonalá chuť! Nemám PH, ale věřím, že to zvládnu i s troubou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 33 minutami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 51 minutami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 1 hodinou
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 1 hodinou
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Mladý hrášek si snadno vypěstujete na zahradě. Děti z něho budou nadšené
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: žebro hovězí, med, česnek, zázvor čerstvý, kmín mletý, koriandr, omáčka sojová, omáčka rybí, sůl
Hovězí žebra v medové marinádě PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rg8B
2 názory