Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Pečené kuřecí čtvrtky, vonící po tymiánu, servírované se smetanovou žampionovou omáčkou, jsou ideální volbou k obědu, či večeři. Vaši strávníci se budou doslova oblizovat až za ušima.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
Tuky | 144,41 g |
Vláknina | 24,12 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nechala jsem se inspirovat kuchyní Lidlu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2024 21:26
26. 4. 2024 08:04
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 23 minutami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 41 minutami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 53 minutami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 1 hodinou
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho péct kuře v troubě a jak poznat, že je upečené přesně akorát
Jak uvařit dokonalý kuskus. Pojďte si výbornou přílohu připravit s námi podle videa
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: kuře čtvrtky, sůl, pepř mletý, tymián čerstvý, máslo, žampióny, olej rostlinný, cibule, česnek, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, petrželka
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5r9
2 názory