Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Chřest je velmi oblíbenou surovinou, která má svoji sezónu v polovině jara. Zelenými výhonky naplníme spolu se slaninou a mozzarellou vykostěná kuřecí stehna. Závitky podusíme na víně a podáváme s pyré z brambor a dýně.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 084 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,69 g |
Tuky | 59,49 g |
Vláknina | 10,81 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 6,27 g |
Sacharidy | 62,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je můj vlastní pro využití chřestové sezóny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2024 11:47
26. 4. 2024 11:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 26 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 44 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, slanina anglická, sůl, koření mexiko, sýr mozzarella, chřest zelený, ghee, špek, mouka hladká, chřest, víno bílé, dýně máslová, brambory, sůl, máslo
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yLVZ
2 názory