Vaření na páře - recepty pro parní hrnec
Připravovat jídlo v parním hrnci je v poslední době velmi populární. A to oprávněně. Ve spoustě oblíbených dobrot díky němu můžete zachovat větší část chuti a vůně. V jiných pokrmech zas ušetříte velkou část tuků, které byste potřebovali při jiných typech přípravy. Tepelně upravovat je tedy skvělé nejen z gurmánského hlediska, ale také z hlediska dietního. I proto je dušení v páře nejlepším způsobem přípravy příkrmů pro naše nejmenší.
Parních hrnců dnes seženete na trhu spoustu. A stejně tak receptů. Připravovat v nich ale můžete ledasco - stačí se jen zamyslet, u kterého jídly by taková variace byla vhodná. Takových je nicméně opravdu hodně. Tak šťastnou ruku a dobrou chuť!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou hned napoprvé
Netradiční recepty z melounu: Dejte si ho s balkánským sýrem nebo s vínem!
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy