Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Je jídlo dobrý sluha, ale zlý pán?

Vím, že položit tuto otázku po Vánocích není zrovna fér, ale: Jak se cítíte? Cítíte se lehký jako pírko a ve formě? Nebo jako vícevrstevná verze sebe sama překračující své standardní váhové limity? Nebojte se, nejste v tom sami... Smutnou skutečností je, že až 4/5 Čechů se po výživných vánočních svátcích necítí zrovna ve své kůži. A jsou vesměs rádi, že hned po prosinci nenásleduje plavková sezona. Což nám tak akorát dává čas a prostor na zdravé hubnutí.

Vím, že položit tuto otázku po Vánocích není zrovna fér, ale: Jak se cítíte? Cítíte se lehký jako pírko a ve formě? Nebo jako vícevrstevná verze sebe sama překračující své standardní váhové limity? Nebojte se, nejste v tom sami...  Smutnou skutečností je, že až 4/5 Čechů se po výživných vánočních svátcích necítí zrovna ve své kůži. A jsou vesměs rádi, že hned po prosinci nenásleduje plavková sezona. Což nám tak akorát dává čas a prostor na zdravé hubnutí.

Pomalu rychleji zhubneš

Máme pro vás jeden zajímavý návrh na rozumnou smlouvu s tělem. Takovou, která z vás neudělá rezignované zombíky bez energie, ani zběsilé lovce jakýchkoliv zdrojů kalorií, když se nikdo nedívá. Nebudeme po vás chtít, abyste nahradili normální jídlo chemickými sloučeninami z lékárny ani abyste trávili dny a noci na běhátku spalováním tukových buněk. My sami patříme k těm, kdo mají rádi jídlo a k pohybu přistupují s citem, tak vám nebudeme vodu kázat a víno pít.

Méně není nikdy více

Určitě dobře víte, co máte a co nemáte jíst, když chcete zhubnout nebo udržet se na stávající váhové úrovni. Předpokládáme, že pokud se vážně rozhodnete pro změnu, nebudete se obratem ruky sabotovat porušováním těch nejzákladnějších pravidel: „opatrně s mastným, sladkým a s promile“. Slovo opatrně se nám zdá rozumné, absolutní zákaz snese dlouhodobě málokdo a na druhé straně taky málokdo snad věří tomu, že dosáhne pozitivních výsledků, pokud to „opatrně“ nebude. To bychom měli ten nezbytný základ a teď:

Naše rada navíc zní: nahraďte u každého obědu a u každé večeře po dobu 6 týdnů přílohy tímto jídlem: Perfect Pasta. V praxi to znamená, že po dobu 6 týdnů, kterou považujeme za adekvátní zkušebnou, budete jíst obědy a večeře tak jak předtím, pouze místo brambor, knedlíků, pečiva, rýže a těstovin budete připravovat a jíst  nudle Perfect Pasta.

Vypadají jako špagety, ale nejsou to špagety

Perfect Pasta je zeleninová alternativa těstovin. Je vyráběná z přírodní zázračné plodiny Konjac Amorphalus, což je kořenová zelenina, která se pěstuje téměř v celé jihovýchodní Asii. Perfect Pasta neobsahuje žádné využitelné kalorie a má vysoký obsah vlákniny. Obsahuje 96% vody a 3,8% Glucomannanu. V tomto daru přírody není žádný tuk, žádné cukry, žádný lepek! Zázračný efekt Konjacu je dán rovněž jeho obsahem antiaging polyfenolů a dalších antioxidantů pomáhajících vypadat mladě a štíhle.

Dobrá správa je, že příprava jídla s Perfect Pasta vás rozhodne nezdrží ani nezaměstná víc, než příprava klasických příloh. Pouze s tím rozdílem, že opravdu nemáte co zkazit. Perfect Pasta zvládne připravit i absolutní kuchař začátečník a zároveň i hladoš, který má 5 minut na to, aby něco uvařil, jinak sní co mu přijde pod ruku.

Přejeme Vám štíhlý Perfect Pasta rok a kdybyste potřebovali vědět cokoliv, co jsme sem nenapsali, kontaktujte nás zde: www.perfectpasta.cz.

PR článek

Komentáře

Přidat komentář

Marie

Naposledy jste si prohlédli