Makrely pečené po řecku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 015 kJ / 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 81,09 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 43,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2021 21:17
MamlajdaD: Měli jsme kočku, která milovala perník. Perníku dala přednost i před voňavým masem.
30. 9. 2020 20:24
Eja57: Děkuji za komentář! Opravdu jsem se s takovou kočičkou nikdy nesetkala, je to zajímavé, co všechno někdy zvířatům chutná! A že jsem pár kočiček také měla. A jedna byla opravdu vyjímečná, o té by se dala napsat přinejmenším povídka, ale jestli by jedla olivy, to jsem nezkoušela. U pejsků je hodně takových kteří běžně chroupou zeleninu, dokonce i česnek, můj poslední pejsek, tedy psí slečna, ta milovala i mandarinky, a na záhoně kradla jahody (a myslela, že jí nevidíme) atd, o tom by se toho dalo napsat hodně a každý by mohl něco přidat ze své zkušenosti. Možná by to chtělo založit nové vlákno v diskuzi a psát si tam zážitky se zvířátky.
30. 9. 2020 19:58
MamlajdaD: moje úplně obyčejná kočka evropská olivy taky milovala ( ale pouze zelené), ale nikdy by nevzala do úst nic, co jen vzdáleně vonělo rybou...
30. 9. 2020 19:40
MamlajdaD: Ano je to zvláštní rasa-všežrálekMisku s olivama nebo jendohubky nesmíme nechat bez dozoru,jinak máme smůlu
30. 9. 2020 18:29
Anna Kocikova: Děkuj
i za roztomilý komentář! Ale o tom, že by kocouři měli rádi olivy, to slyším poprvé! No to bude nějaká zvláštní rasa, ne? Opravdu mně to rozesmálo!
i za roztomilý komentář! Ale o tom, že by kocouři měli rádi olivy, to slyším poprvé! No to bude nějaká zvláštní rasa, ne? Opravdu mně to rozesmálo!
30. 9. 2020 17:58
Na olivách ujíždí i náš kocourRecept se mi líbí a určitě vyzkoušímDíky za něj
30. 9. 2020 16:51
MamlajdaD:Dekuji za pozdrav a zaroven ho predavam do Cech. Hezky den preji.
30. 9. 2020 10:12
Jaromíra18: Moc děkuji za tvůj komentář! Dělala jsem studenou verzi a bylo to moc dobré, přesto, že jsem tam zapoměla přidat to víno. Já mám sice víno v receptech ráda (pivo moc ne), ale chybička se vloudila. I tak to bylo opravdu dobré. A pokud máte rádi i olivy, tak můžu jen doporučit!
30. 9. 2020 10:03
hazel: Máš naprostou pravdu, že je to počeštěný výraz, převzatý z angličtiny, je to přesně jak píšeš. Ale tady v Česku už zdomácněl. Dovolím si ti poslat do Kanady srdečný pozdrav, jsi velice sympatická dáma, i tvoje recepty jsou moc pěkné!
30. 9. 2020 09:14
Moc pěkné a dobré, určitě udělám.
29. 9. 2020 23:46
MamlajdaD: Dekuji, asi je to poanklictena cestina ze, protoze" I like It" - "libi se me to ". Jinak ten recepis vypada uzasne. Vsichni jste zde velice dobri ,a temer vsechny recepisy se me moc libi. Hezky vecer preji.
29. 9. 2020 22:55
bofinka: No recept z mé hlavy není, ale je to zatraceně dobré! Ale kde nebo odkud jsem kdysi recept získala, to už nevím, nepoznačila jdem si to. Pokud máš kečup domácí, nebo kvalitní koupený, tak to nemá chybu. A jestli to přesně tak dělají i Řekové, to nevím, je možné, že je recept "počeštěný" pro naše chuťové zvyklosti. Miluji ryby, miluji olivy a moc jsem si pochutnala! Zkus a uvidíš.
29. 9. 2020 22:42
mika59: Dík za výpomoc!
29. 9. 2020 22:41
Ryby s kecupem a cukrem po recku . . . .dost nepravdepodobne
29. 9. 2020 22:40
hazel: Lajk je ten palec nahoře vedle receptu, na který když klikneš, tak dáváš receptu svůj hlas, že se ti recept líbí. Právě tomu se říká dát lajk, lajkovat. Lajkování je tedy dávání kladného hodnocení pomocí toho zvednutého palce nahoře vpravo vedle receptu. Snad jsem ti to dobře vysvětlila.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 6 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 16 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno před 23 hodinami
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Právě bylo uvařeno:
Brynzové halušky II
Jan Nemec uvařila před 56 minutami
Meruňkový koláč
kimlo uvařila před 1 hodinou
Grilované kuře plněné chlebovo-sýrovou nádivkou
kimlo uvařila před 1 hodinou
Výborná fazolová polévka
kimlo uvařila před 1 hodinou
Hlíva na paprice
Sassa uvařila před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
Zuzana1978 uvařila před 1 hodinou
Borůvkový koláč
poirotka uvařila před 2 hodinami
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Pizza jako z pizzerie
jaluma36 uvařil před 3 hodinami
Bramboračka s čerstvými houbami
mibrix uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců
Josef Maršálek upekl úžasně křehké sýrové tyčinky: Kouzlo je v dobře udělané drobence a správném potření vejcem, říká cukrář
Další recepty
Suroviny: makrela, citron, cibule, kečup sladký, sůl, víno červené, cukr, olivy zelené, olivy černé, olej
Makrely pečené po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Qml
19 názorů